Setmanari d'informació local - 138 anys

José Ramón Bauzá: allà on va, crisi

28269

José Ramón Bauzá desencadena la crisi per allà on passa. Allà on va el farmacèutic, provoca una greu crisi. No de bades és el candidat del PP que ha tret els registres més baixos de la història del PP de les Illes Balears.

Ara, Bauzá ha provocat una greu crisi en el si del partit polític Ciudadanos. Albert Rivera, el president del partit dretà va reconèixer, el passat dijous, que «hi ha converses amb Bauzá» i que «estaria encantat de comptar» amb l'expresident com a assessor del model 'trilingüe' que va intentar implantar a les escoles de les Balears.

La notícia va provocar estupor en les files mallorquines del partit espanyolista que consideren que l'expresident del Govern enfonsaria les expectatives electorals. De fet, Xavier Pericay va dir, públicament el passat divendres que «Bauzá no té espai a les candidatures de Ciudadanos a nivell de Balears». L'enfrontament amb la direcció estatal del partit ha esclatat aquests darrers dies.

Bauzá té una ambició malaltissa i tot i que va dir que es retirava de la política, està maniobrant per aconseguir un lloc de sortida en les llistes al Parlament europeu de Ciudadanos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.