Setmanari d'informació local - 138 anys

La policia espanyola intenta rebentar la concentració sobiranista a Palma

28239

Incomprensible actuació d'un escamot de membres de la policia espanyola a Palma. Aquest Primer de març, les institucions autonòmiques celebren la 'diada de les Illes Balears' i algunes organitzacions sobiranistes han fet un acte per fer memòria històrica i recordar l'Aixecament per les Llibertats del Primer de Març de 1810 a Menorca.

Tot i que l'acte estava degudament comunicat, en temps i forma, ha coincidit amb una demostració cavallista, la qual cosa ha suposat algunes incomoditats per als organitzadors.

Quan els responsables de l'acte han demanat al grup de policies que identificassin un provocador amb simbologia feixista, aquests no tan sols no ho han fet, sinó que han demanat la identificació als organitzadors. Una vegada recuperada la documentació, un dels organitzadors ha demanat als policies que s'identificassin, la cap de l'operatiu i un altre ho han fet. Un tercer, que duia el número tapat, s'ha negat a identificar-se.

Si ha estat curiosa la intervenció policial, més ho ha estat que, just després de protagonitzar l'incident, se n'han anat i aleshores l'acte ha pogut continuar amb normalitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.