Setmanari d'informació local - 138 anys

Albert Rivera diu que compta amb Bauzá en el seu projecte

28221

El president de Ciudadanos, Albert Rivera, ha afirmat aquest dijous que el seu partit està col·laborant amb persones com l'exministre espanyol de Treball Celestino Corbacho i l'expresident de les Balears José Ramón Bauzá, que acaba d'abandonar el PP, per ser «insuficientment anticatalanista».

En roda de premsa en el Congrés, Rivera ha dit que el secretari general de Cs, José Manuel Villegas, és l'encarregat de mantenir converses amb, però ha afegit que la formació no ha fet oferiments concrets a Corbacho i Bauzá per a incorporar-se a les seves llistes electorals.

Sobre Bauzá, el líder de Ciudadanos ha assenyalat que «és una persona que ja no està en política, que és liberal» i que va ser crític amb «la deriva del PP en algunes comunitats acceptant les tesis del nacionalisme».

«La persona que va intentar implantar el trilingüisme i l'espanyol com a llengua vehicular a les Balears mereix per a mi els respectes d'un constitucionalista perquè, no estant en el mateix partit, hem defensat alguns valors conjunts», ha explicat, afegint que Villegas ha parlat amb Bauzá arran de la seva sortida del PP.

Amb tot, Rivera obvia la incapacitat de Bauzá de tirar endavant les seves polítiques i, en conseqüència, el seu fracàs com a president del Govern. Cal recordar que la política lingüística contra la llengua pròpia de les Balears, entre d'altres, li costà al PP balear la pèrdua del Govern i substancials divisions dins el partit.



Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.