Setmanari d'informació local - 138 anys

Company: «Defensarem el REB per evitar que la presidenta Armengol faci demagògia barata»

28173

El president del PP de les Illes Balears, Biel Company, ha reiterat aquest capvespre que el REB presentat per Armengol «està buit de pressupost és gairebé idèntic al que va elaborar Montoro al març de 2018 i el Govern va rebutjar, però el nostre tenia 90 milions d'inversió anual». Tot i això, ha afegit que «defensarem aquest REB per evitar que Armengol faci demagògia barata. Després ho modificarem per dotar-lo de finançament».

Company ha aclarit que ara el Govern de Pedro Sánchez «vol aprovar el REB en el darrer Ple d'aquest mateix dijous i no en la Diputació Permanent. Des del PP donarem suport per a després incloure el pressupost que ara no té».

En relació als possibles pactes postelectorals i mesures exigides per altres formacions, el líder del PP de les Balears ha assegurat que «nosaltres defensam les dues llengües oficials per igual, al 100 % cadascuna, no volem immersió en una ni en l'altra. A més, a les Balears hauríem d'aprendre una o dues llengües més».

Demanat per la marxa del fins ara diputat popular Antoni Camps, Biel Company ha afirmat que tot i que «hem mantingut un breu contacte, xerrarem perquè he tingut una bona relació amb ell i la seva partida no té res a veure amb jo. Em sap greu la seva marxa per la forma en què s'ha produït, sense haver-ho xerrat tranquil·lament».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.