Setmanari d'informació local - 138 anys

El Comitè d'empresa de la FESMAE anuncia mobilitzacions davant «l'incompliment sistemàtic del Govern»

28165
El Comitè d'Empresa de la Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques (format pels representants de l'STEI i CCOO) han denunciat la «nul·la resposta» a la negociació del Conveni Col·lectiu per part de la Conselleria d’Educació i Universitat.

Segons han informat, des del passat mes de gener, data en el que es va lliurar l'esborrany de Conveni Col·lectiu, no s'ha obtengut cap document per part de l'Administració per tal d'iniciar les negociacions. «Les bones paraules de la gerència i de la direcció general de Política Universitària i Ensenyaments Superiors sembla que han quedat tan sols en això», han lamentat.

En aquest sentit, han assenyalat que el Comitè «després de reiterades peticions», la darrera presentada el 19 de febrer, es va reclamar un esborrany a l'Administració pel dia 21. En una reunió del president del Comitè amb el gerent, aquest va sol·licitar poder lliurar el document amb una pròrroga de 24 hores i «encara estam a l'espera», han denunciat.

Per tot això, des del Comitè de la FESMAE han apuntat que davant «l'incompliment sistemàtic del Govern començarem a realitzar les accions oportunes i l'inici de mobilitzacions».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.