Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB critica que les obres de l'Hotel Don Pedro no s'han paralitzat malgrat l'orde del Consell

28127

El Grup d'Ornitologia Balear (GOB) ha advertit aquest dilluns que les obres de l'Hotel Don Pedro no s'han paralitzat malgrat l'orde del Consell de Mallorca de paralitzar aquestes obres.

Segons ha informat el GOB, dia 5 de febrer varen rebre notificació de l'expedient IL-2018/006 sobre una resolució del Departament de Territori i Infraestructures informant de l'acord d'iniciar procediment sancionador i de suspensió cautelar d'obres en els edificis de l'Hotel Don Pedro i l'Hotel Vistamar, situats a Cala Clara de Sant Vicenç en el terme de Pollença.

No obstant això, han criticat que aquesta paralització no ha tengut lloc i han titllat de «sorprenent» que la secció tècnica del Servei d'Autoritzacions Territorials informe favorablement d'unes obres en un edifici «totalment il·legal per haver-se construït en zones de servitud de protecció i trànsit sense la preceptiva autorització que havia d'atorgar l'administració de costes del moment».

Per aquest motiu, han assenyalat que s'haurien de considerar «nul·les» les diferents declaracions responsables presentades davant el Departament de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca per «contenir presumptes falsedats».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.