Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera: «Tenim un programa on es dibuixa la Palma dels pròxims vint anys»

28095
MÉS per Palma ha aprovat aquest dissabte el programa electoral amb el qual concorrerà a les eleccions locals del 2019. | MÉS per Palma

MÉS per Palma ha aprovat aquest dissabte el programa electoral amb el qual concorrerà a les eleccions locals del 2019. Un programa, segons han explicat, molt participat «on s'han realitzat un total de 8 torbades on s'han tractat 14 eixos: llengua, educació, LGTBI, feminismes, cultura, economia, serveis, ecologia, benestar animal, mobilitat i habitatge, drets humans, drets laborals, joventut, esports i participació».

Tal com ha explicat el partit, a la redacció del programa hi ha participat 50 associacions, més de 200 persones i té un total de 738 propostes per «continuar transformant Palma en una ciutat verda, justa, creativa i sostenible».

Antoni Noguera, batle de Palma i candidat a la reelecció, ha declarat que tenen un «programa participat, que se centra en els principals reptes de la nostra ciutat: mobilitat sostenible, model turístic i habitatge» i ha volgut agrair a les més de 200 persones que s'han implicat en les trobades de programa de la formació municipal ecosobiranista i «en aquesta gran obra col·lectiva que és Palma».

Noguera, ha assegurat que en el programa «es dibuixa la Palma dels propers 15-20 anys, tenim clar quin és el nostre model de ciutat, volem una ciutat moderna i europea, amb una modernitat que no sigui mal entesa sinó fer de Palma una ciutat eficient, verda, resilient i justa on tothom hi te cabuda independentment del seu origen».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.