Setmanari d'informació local - 138 anys

Mallorca s'omple de cartells amb els '1.000 motius' per fer la vaga feminista el 8M

28021

El Moviment Feminista ha posat en marxa una iniciativa en el marc del Dia Internacional de la Dona celebrat el 8 de març. Sota el lema 'Perquè tenim més de 1.000 motius per la vaga feminista' i amb el hashtag #1000motius #CapALaVagaFeminista, desenes de dones han publicat un tuit amb una fotografia d'una crossa de color lila on apareix algun dels motius per fer la vaga feminista del pròxim 8M. El motiu que sigui una crossa, és que el missatge es pot 'penjar' a qualsevol indret, com un carrer, a la casa, a la feina, etc.

Segons han explicat des de la coordinadora feminista, l'objectiu de la campanya és «assenyalar i divulgar els motius que hi ha per anar a la vaga del 8M». «També volíem donar a les dones de Mallorca un context per poder dir la seva i expressar els seus motius amb la confecció d'una crosseta lila», han afegit.

Així mateix, han apuntat que d'aquí al 8M es duran a terme més activitats. La primera es durà a terme el pròxim 23 de febrer i consistirà en anar amb 'el tren violeta' (a les 11.10 hores) de Palma a Manacor (es poden incorporar a qualsevol de les aturades) i fer un vermut a la plaça de Sa Bassa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.