Setmanari d'informació local - 138 anys

Rivera amenaça en eliminar el català de l'educació si guanya les eleccions

27991

El president de Ciudadanos, Albert Rivera, ha amenaçat aquest dimarts en eliminar el català de l'educació si guanya les eleccions el pròxim 28 d'abril.

«Si nosaltres governam, l'espanyol serà la llengua vehicular en tots els col·legis d'Espanya i a qui no li agradi, que s'aguanti, perquè és el que diu la Constitució», ha declarat Rivera en el Congrés. Rivera ha insistit que la seva aposta pel castellà s'estendrà a «totes les escoles públiques i concertades. El meu compromís, i el nostre programa electoral el serà ben clar», ha apuntat.

Ha assenyalat a PP i PSOE com a «culpables de la situació a Catalunya»
Rivera ha defensat «la trajectòria i autoritat moral» del partit que presideix per a defensar aquesta posició, una idea que, al seu judici, PP i PSOE «no poden fer» perquè són les formacions que han «provocat la situació actual a Catalunya».

Així, ha aclarit que Ciudadanos «no farà com Rajoy», al qual ha acusat d'enviar, amb la coneguda com a 'Llei Wert', als alumnes que volien estudiar en espanyol a col·legis privats, «amb vergonya i amagant-se per darrere».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.