Setmanari d'informació local - 138 anys

Demana en català en un estanc del Port de Pollença i l'insulten i li exigeixen que parli castellà

27989

Nou cas de discriminació per raó de llengua. Aquesta vegada els fets es varen produir a l'estanc número 1 del Port de Pollença aquest passat diumenge 17 de febrer.

Aquest dia, I.L.P, va anar a l'estanc número 1 del Port de Pollença Amb l'objectiu de comprar «un paquet de Virginia» i així ho va demanar. Immediatament va rectificar i va demanar «un paquet de Winston». La dependenta del local li va respondre que no l'atendria si no s'hi adreçava en castellà. I.L.P no va canviar de llengua i va demanar el full de reclamacions de l'establiment.

Després que la dependenta, prou nerviosa, anàs a cercar-lo, va aparèixer un al·lot , que segons el testimoni de la víctima d'aquesta nova discriminació, el va voler intimidar i el va increpar. «Feia moviments visiblement agressius i pretenia intimidar-me mentre em deia que jo era un pocavergonya i un racista i que m'havia d'expressar en castellà», explica I.L.P.

Vista la situació, I.L.P. va haver de partir del local sense que li proporcionassin cap full de reclamació».

La delegació de la Plataforma per la Llengua a les Illes Balears s'ha fet càrrec del cas i n'impulsa la denúncia pública.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.