Setmanari Sóller

134
anys

La UOB difon un protocol d'actuació davant les agressions als docents

27977

19-02-2019
Des de la Unió Obrera Balear, sectorial d'Ensenyament, davant la iniciativa d'una escola pública de Menorca de denunciar el seu malestar i desemparament davant la violència que pateixen reiteradament per part d’alguns alumnes i famílies, tan verbal com física, i de reclamar ajuda immediata a l'Administració, «volem donar suport als docents, sense oblidar l'alumnat i famílies que pateixen indirectament aquesta situació i també fan costat al centre. Al mateix temps feim una crida a la cohesió i apoderament del professorat en general, per tal de denunciar públicament les agressions que puguin patir».
Atès que molts docents pateixen casos de violència i es veuen desprotegits davant de vexacions reiterades, amb el conseqüent malestar físic i emocional, des de la UOB han posat a disposició de tothom un senzill protocol d'actuació en cas de ser objecte d'agressió o amenaça, que es pot trobar aquí AQUÍ.
Insten també la Conselleria a oferir als docents suport immediat, mitjançant l'ampliació de l'assistència jurídica als casos en què el docent és víctima d'agressions o amenaces, tant a l'hora de presentar denúncia com en tots els tràmits que se'n derivin.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris