Setmanari d'informació local - 138 anys

La UOB difon un protocol d'actuació davant les agressions als docents

27977
Des de la Unió Obrera Balear, sectorial d'Ensenyament, davant la iniciativa d'una escola pública de Menorca de denunciar el seu malestar i desemparament davant la violència que pateixen reiteradament per part d’alguns alumnes i famílies, tan verbal com física, i de reclamar ajuda immediata a l'Administració, «volem donar suport als docents, sense oblidar l'alumnat i famílies que pateixen indirectament aquesta situació i també fan costat al centre. Al mateix temps feim una crida a la cohesió i apoderament del professorat en general, per tal de denunciar públicament les agressions que puguin patir».
Atès que molts docents pateixen casos de violència i es veuen desprotegits davant de vexacions reiterades, amb el conseqüent malestar físic i emocional, des de la UOB han posat a disposició de tothom un senzill protocol d'actuació en cas de ser objecte d'agressió o amenaça, que es pot trobar aquí AQUÍ.
Insten també la Conselleria a oferir als docents suport immediat, mitjançant l'ampliació de l'assistència jurídica als casos en què el docent és víctima d'agressions o amenaces, tant a l'hora de presentar denúncia com en tots els tràmits que se'n derivin.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.