Setmanari d'informació local - 138 anys

Metges que treballen a la Franja de Gaza participaran en unes jornades a Palma

27965

Diversos metges que cooperen en projectes a la Franja de Gaza participaran aquest dijous en un seminari d'intervenció sanitària a Palma, organitzat per Metges del Món.

Segons ha informat l'ONG en una nota de premsa, l'objectiu és «apropar la realitat de la Franja de Gaza a professionals sociosanitaris, estudiants i ciutadania en general».

El seminari es desenvoluparà a la Sala Auditori del Parc Bit de 8.30 hores a 12.30 hores. La inscripció és gratuïta.

Impartiran conferències els metges cooperants per aprofundir en la realitat de la situació de la població de Gaza i dels projectes a la zona: el doctor Boris García, especialista en cirurgia ortopèdica i traumatològica, cap de servei de l'Hospital Sant Joan de Déu de l'Aljarafe, Sevilla i cooperant en l'actual missió quirúrgica a Gaza; i el doctor Ricardo Angora, psiquiatre i actual coordinador del projecte de millora dels serveis públics de salut mental a la franja de Gaza, que compta amb més de 10 anys d'experiència a la zona.

També hi participaran el tècnic de la secció de cooperació de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació, Frank Giménez, i el coordinador autonòmic de salut mental de la Conselleria de Salut, Oriol Lafau, per explicar la seva visita als projectes que Metges del món s'executa en la franja de Gaza amb finançament del Govern.

Igualment intervindrà la coordinadora de Metges del Món a les Balears, Belén Matesanz, per introduir la situació sociopolítica de la zona. Clourà l'acte la consellera de Salut, Patricia Gómez.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.