Setmanari d'informació local - 138 anys

Stop Desnonaments denuncia càrregues policials en un desallotjament a Palma

27953

Stop Desnonaments ha denunciat públicament càrregues policials aquest dilluns durant el desallotjament dels llogaters d'un habitatge al carrer Onofre Jaume de Palma «encara que els pagaments estan al dia».

Segons han informat des d'aquesta plataforma ciutadana, a les 09.00 hores s'han presentat tres furgons de la policia espanyola al carrer i han tallat l'accés a l'edifici.

A les 12.00 hores, els efectius policials han pujat cap a l'immoble i han carregat contra els veïnats que han intentat detenir-los, han assegurat des de Stop Desnonaments. Malgrat l'oposició dels 70 veïnats i activistes reunits, finalment, el pis ha estat desallotjat.

Un dels portaveus de Stop Desnonaments, Joan Segura, ha explicat que aquest és el tercer intent de desallotjament en «un cas en el qual està tot pagat». «De fet, en el jutjat hi ha més doblers consignats del que devien», ha assegurat.

Segons ha remarcat, s'ha incorregut en «l'engany» i s'han realitzat «coaccions» per a poder realitzar «aquest desnonament 'exprés'» pel que, tal com ha avançat, duran el cas per la via judicial i demanaran fins i tot responsabilitats penals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.