Setmanari d'informació local - 138 anys

Podemos planteja un programa «participatiu» i obert a la ciutadania

27935
Mae de la Concha, secretària general de Podemos a les Balears en una imatge d'arxiu. | E.P.

Podem a les Balears ha plantejat aquest dissabte un programa electoral «participatiu» de cara a les eleccions generals espanyoles convocades per al 28 d'abril, així com els comicis municipals i autonòmics del 26 de maig.

Així s'ha expressat Mae de la Concha, secretària general de Podemos a les Illes en declaracions a la premsa abans del Consell Ciutadà Autonòmic de la formació. «En el programa no només podran aportar els inscrits sinó també els col·lectius o associacions que ho desitgin», ha etzibat de la Concha, qui ha afegit que les propostes polítiques «s'hauran de fer abans del previst», en referència a l'avançament electoral anunciat aquest divendres Pedro Sánchez, president del Govern.

Així, de la Concha ha afirmat que la seva formació «tindrà un bon resultat» en els comicis i ha detallat que Podem ha propiciat una plataforma web en «tots els territoris» per tal de «construir» un programa electoral «participatiu».

Finalment, han informat que aquest dilluns s'iniciarà el procés per elaborar els programes autonòmics i insulars i, durant tres setmanes, es podran realitzar propostes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.