Setmanari d'informació local - 138 anys

Maite Salord fa una «aposta clara» per una Menorca de futur

La candidata de MÉS ha presentat els eixos principals del programa electoral que es basen en una economia diversificada i sostenible

27933
Maite Salord, candidata de MÉS per Menorca al Consell insular, durant la seva intervenció de divendres a vespre. | MÉS per Menorca

Maite Salord, cap de llista electoral de Més per Menorca al Consell Insular, ha presentat aquest divendres a vespre al Club Nàutic de Ciutadella els principals punts programàtics en què el partit menorquinista es presenta a les eleccions del 26 de maig.

Davant una notable assistència de públic, la candidata ha exposat la importància de «decidir amb seny» el model de governs per als propers anys. «Si amb partits de dreta i extrema dreta que ens volen dur al passat amb fórmules polítiques i socials caducades, o bé amb forces, com la nostra, que tenim un projecte de futur per a Menorca», ha indicat.

En aquest sentit, Salord ha assegurat que, des del menorquinisme, «podem dibuixar, com cap altre, la Menorca del futur, perquè som la força que millor respon a la voluntat i els drets dels menorquins». Es tracta, ha deixat entendre, de l’única formació que «pren les decisions des de Menorca», sense dependre de cap directriu exterior.

De l’acció política d’aquests darrers quatre anys, Salord ha destacat la fixació de les bases encaminades cap a un nou model d’illa; l’impuls de canvi donat a través de diferents municipis, i la notable representació de Menorca al Parlament mitjançant un grup parlamentari propi.

Tanmateix, el que cal atendre ara, segons Salord, és «la projecció futura de Menorca, basada en activar polítiques per a una economia productiva; una educació i formació d’excel·lència, la sostenibilitat, la cohesió social i la connectivitat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.