Setmanari d'informació local - 138 anys

Pimem: «Les Balears són el territori més perjudicat per la convocatòria d'eleccions espanyoles»

27909

El president de la patronal de la Petita i mitjana empresa de Mallorca (Pimem), Jordi Mora, ha assegurat aquest divendres que Balears és el territori «més perjudicat» després de la convocatòria de les eleccions espanyoles del pròxim diumenge 28 d'abril.

Segons ha informat Pimem, «és un fracàs de tots els partits polítics representants de les Balears no haver aconseguit en aquesta legislatura un nou sistema de finançament i un Règim Especial (REB) per a la comunitat».

Per a Pimem aquesta notícia manté a les Balears en un sistema «precari» en el qual no es té en compte els efectes que el «Fet Insular», recollit en l'article 138 de la Constitució espanyola, provoquen en les petites i mitjanes empreses de la comunitat.

«Les pimes hauran de continuar un nou any lluitant per a sobreviure i competint en desigualtat de condicions en comparació a la resta de les empreses de l'estat», ha lamentat Mora, al que ha afegit: «No s'ha aconseguit que es reconeguin uns desavantatges que afecten les nostres illes i l'opció del REB s'esvaeix per complet».

Des de Pimem també s'ha volgut sol·licitar als representants polítics de les illes que es presenten a les eleccions generals del pròxim 28 d'abril que «anteposin els interessos dels ciutadans de Balears als dels mateixos partits».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.