Setmanari d'informació local - 138 anys

Els treballadors de Cemex accepten l'acord i optaran a 177 recol·locacions

27907

Els 85 treballadors de la fàbrica de Cemex de Lloseta han aprovat aquest divendres per 56 vots a favor i 14 en contra l'acord aconseguit entre la direcció de l'empresa i els sindicats que ofereix 177 recol·locacions nacionals als 85 treballadors afectats així com plans d'acompanyament i indemnitzacions, després del tancament de les fàbriques de Mallorca i Gádor (Almeria).

El coordinador estatal de Cemex d'UGT, Roberto Serrano, ha detallat que les recol·locacions s'ofereixen en 177 llocs de les plantes que Cemex manté a Alacant, Bunyol (València), Castillejo (Toledo), Alcanar (Tarragona) i Morata de Xaló (Saragossa), a escala internacional i també en 16 llocs que l'empresa té a Mallorca.

Concretament, Serrano ha explicat que l'empresa ofereix sis llocs a Lloseta per al manteniment de les instal·lacions de la fàbrica, quatre per als fils a Palma i Alcúdia i deu en «petits llocs» o a pedreres.

Des d'UGT han apuntat que aquells treballadors que no optin a les recol·locacions sortiran indemnitzats amb 33 dies per any treballat amb un màxim de 24 mensualitats i amb una compensació lineal de 3.000 fins a 13.500 euros. Així mateix, els treballadors tenen fins al 24 de gener per a optar per recol·locacions o indemnitzacions.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.