Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort instal·la el sistema de control d’accés per lectura de matrícula a l’ACIRE dels Hostalets

27873

L’Àrea de Mobilitat de l'Ajuntament de Palma instal·larà el sistema de control d’accés per lectura de matrícula a l’Acire dels Hostalets. La mesura s’adopta per donar compliment a la mesura 32 del Pla de mobilitat urbana sostenible (PMUS), que marca la necessitat d’uniformitzar els elements de control de les diferents ACIRE perquè totes es regeixin pel mateix sistema, i a petició dels veïnats de la zona.

Per al regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, l’entrada en vigor del nou sistema implicarà «controlar una zona on es vulnera la normativa Acire, tal i com ens transmeteren els veïnats». «Vigilar un Acire vol dir fer complir la normativa preestablerta, que té per objecte aconseguir la pacificació del trànsit a la barriada», ha explicat Ferrer.

Obres
El 18 de febrer començaran les obres d’instal·lació de les càmeres i de la senyalètica. Un cop que s’hagin instal·lat s’obrirà un període de proves tècniques perquè puguin funcionar de forma definitiva al més aviat possible. Durant aquest període no es sancionarà als infractors. Els dos nous punts de control ACIRE no tendran intèrfon, hi haurà una placa amb un número de telèfon gratuït al qual podran trucar els interessats i que és el 900 705 900 que és el telèfon gratuït per consultes d'ACIRE i Bicipalma del Departament de Mobilitat.

Les càmeres de lectura s’ubicaran al carrer de Nunó Sanç, cantonada amb el carrer de Son Ventallol i l'altra, al carrer de Forteza, cantonada amb el carrer d'Aragó. El total de persones acreditades dins l’ACIRE Hostalets són 621. L’Acire dels Hostalets és l’únic que no té ORA. Comprèn els carrers que fan frontera amb Aragó, son Ventallol, Jacint Verdaguer i Forteza.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.