Setmanari d'informació local - 138 anys

Lloguer de cotxes amb conductor com alternativa al taxi a Barcelona

27869

Quan parlem de VTC, se'ns ve al capdavant les conegudes empreses que estan fent parlar en els últims mesos. Però, VTC no només significa UBER o Cabify, sinó que, existeixen multitud d'empreses i llicències VTC a l'Estat espanyol.

Un clar exemple d'això és EpicTransfer que es una de las empresas líder de alquiler de coches con conductor en Barcelona.

Realment, què significa VTC?

En els últims dies, moltes persones parlen dels problemes que existeixen a nivell polític i social amb els taxis i les llicències VTC. Però, són molt poques persones les que entenen que signifiquen aquestes últimes.

VTC significa Vehicle de Turisme amb Conductor i qualsevol persona amb aquest tipus de llicència o permís, té autorització per a exercir l'activitat d'arrendar vehicles amb conductors.

Encara que, en els últims anys ha estat més coneguda aquest tipus de llicències. En la realitat, ha estat utilitzada des de fa molts anys. Per exemple, solien i solen utilitzar-se en l'activitat de lloguer amb chofer de limusines.

Existeixen alternatives a UBER i Cabify

Molt abans que existís aquests problemes que estan en la primera plana cada dia entre Taxis i VTC (UBER i Cabify). Existien aquests serveis que convivien amb el sector dels taxis. Aquesta convivència es donava ja que, les VTC no envaïa les competències dels taxis.

Des que va sortir la notícia el gener passat sobre l'abandó d'Uber a Barcelona per les restriccions a les VTC. Moltes persones que utilitzaven aquests tipus de serveis s'han queixat de no saber on trobar una alternativa similar al que oferia aquesta empresa.

Com ja comenti anteriorment, a l'Estat espanyol existeixen multitud d'empreses i llicències de VTC que no tenen res que envejar a aquestes grans companyies.

Per això, els usuaris poden continuar reservant aquests tipus de serveis de cotxe amb conductor. I per tant poden continuar gaudint d'aquests avantatges que ofereix tenir un chofer privat a l'hora que necessitis i a un preu assequible.

Què inclou un servei de cotxes amb chofer?

Aquest servei de llogar un cotxe amb conductor privat, com el que ofereix EpicTransfer, aporta molts avantatges per a l'usuari:

  • Preu tancat: L'usuari, en reservar el servei, es trobarà un preu final tancat sense càrrecs addicionals i amb l'Impost de Valor Afegit inclòs.
  • Recollida personalitzada: L'usuari que arribi d'un viatge, disposarà d'una recollida en l'aeroport amb cartell amb el nom dels passatgers.
  • Conductors amb experiències: Són choferes professionals de mitja etiqueta.
  • Comoditat: S'utilitzen cotxes discrets i nous (2 anys d'antiguitat), sense elements publicitaris.
  • Esperes sense costos: Si el teu vol sofreix un retard, les esperes no tenen costos..
  • Atenció al client: L'usuari disposa d'un número de mòbil d'emergències 24 hores .
  • Valor afegit: Els usuaris poden gaudir ampolles d'aigua en tots els trasllats i disposicions.

Per tant, si ets de Barcelona o viatges a la Ciutat Comtal, pots gaudir els teus trasllats per la ciutat de la mà d'empreses alternatives a UBER o Cabify sense cap problema. Ja que, les VTC és un món més enllà d'UBER i Cabify.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.