Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] DONALLOP estrena el videoclip de 'Dos dits' i anuncia les primeres dates de presentació de 'Crisàlide'

27837

Aquest dimarts el portal MondoSonoro ha estrenat en exclusiva el videoclip de 'Dos dits', el segon senzill del nou disc, Crisàlide (Satélite K, 2019) de DONALLOP. Es tracta d'una peça audiovisual que ha comptat amb la realització d'Albert Capó al capdavant de la productora Arrival Films.

«'Dos dits' ha estat produïda pel mític Paco Loco, autèntica Motown de l'indie estatal», han explicat. Si amb el primer single, 'Com avui', el grup va fer un trencament a nivell rítmic, la seva segona entrega és un salt al buit formal respecte a tota la seva discografia. «La veu de Joana es tenyeix d'autotune, en una metàfora de la deshumanització, accentuant la sensualitat del seu primer beef, 'Me moria de ganes de dir-t'ho a sa cara, què vols? què te pensaves? Besades de metralla', ha expressat el duet.

El nou disc de DONALLOP parla de l'era de la incomunicació dins la hiperconnectivitat i, de la mateixa manera, de la necessitat d'enfrontar-se a aquesta incapacitat comunicativa.

El grup celebra la sortida del seu nou videoclip amb l'anunci de les primeres dates de presentació de Crisàlide. Un seguit de quatre dates en les quals la banda desvetllarà per primera vegada el seu nou espectacle. Unes dates que s'afegeixen a la presentació oficial el 5 d'abril a Barcelona dins el Festival Guitar BCN.

BARCELONA / FESTIVAL GUITAR BCN / 5 d'abril / Sala Barts Club

PALMA / CASA PLANAS / 13 d'abril / Espai Focal

GIRONA / FESTIVAL STRENES / 3 de maig / Pujada de Sant Domènech

VALÈNCIA / FESTIVAL POPS MARÍTIMS / 18 de maig / La Mutant

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.