Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] La policia espanyola intenta provocar els manifestants retirant un llaç groc a la concentració de Palma

27833

Més de 500 persones s'han manifestat aquest dimarts vespre davant la seu a Palma del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears per denunciar el judici a que a partir d'avui se sotmet a polítics i líders socials catalans, encausats per organitzar un referèndum d'autodeterminació el passat 1 d'octubre de 2017 a Catalunya.

L'únic moment de tensió l'ha provocat, una vegada més, la policia espanyola. L'acte es desenvolupava amb normalitat i tranquil·litat quan un grup de policies ha irromput al bell mig de la concentració, obrint-se pas a empentes, per intentar allunyar els manifestants de la façana de l'edifici ocupat per l'administració espanyola.

Els policies han aprofitat el moment de la lectura del manifest per retirar el llaç groc que presidia l'acte, penjat de la porta de l'Audiència.

La mobilització comptava amb el suport de l'Obra Cultural Balear, Grup de Suport a Valtònyc, Assemblea Sobiranista de Mallorca, Jubilats per Mallorca, STEI, Sindicat Alternativa, UOB-Ensenyament, CUP ? Palma, Més per Mallorca, Esquerra Republicana, Esquerra Unida, Endavant ? Mallorca, Mallorca Lliure, Crida per Palma, Fundacions Darder ? Mascaró i Grup Blanquerna.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.