Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell redacta per primera vegada la delimitació de sòl urbà de l'Ajuntament de Selva

27799

El Departament de Territori del Consell Mallorca ha lliurat el primer planejament urbanístic redactat per la institució a l'Ajuntament de Selva, amb la delimitació de sòl urbà i un catàleg del municipi, gràcies a un acord dut a terme amb el Consistori.

Segons ha informat el Consell, l'Oficina d'Informació i Suport Territorial ha assumit aquesta tasca gràcies a l'acord signat el mes d'agost passat, pel qual s'establia una cooperació tècnica per a redactar els planejaments urbanístics d'iniciativa pública i competència municipal als municipis de menys de 5.000 habitants.

Catàleg d'elements i espais protegits
El Catàleg d'elements i espais protegits de Selva té per objecte l'inventari, la protecció i la regulació de les intervencions sobre els béns i espais que integren el patrimoni arquitectònic, etnològic, arqueològic, paisatgístic i natural del municipi, amb voluntat de consens i perdurabilitat En conseqüència, l'àmbit d'aplicació correspon a tot el terme municipal de Selva.

El document s'ha redactat tenint en compte l'esborrany d'un catàleg que el consistori havia iniciat fa un parell d'anys i compta amb 354 elements inventariats. Així mateix, també s'ha redactat el Pla General de Lloret de Vistalegre, Ariany, Maria de la Salut i Estellencs, la redacció del qual està en marxa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.