Setmanari d'informació local - 138 anys

Manel Domènech i Laura Dorado, caps de llista de la Crida per Palma

27781
Imatge del logotip de la Crida per Palma. La formació vol apostar per un municipalisme de base de cara a les eleccions de maig. | Crida per Palma

La Crida per Palma ha decidit aquest cap de setmana en assemblea qui encapçalarà la llista del partit a les eleccions municipals del mes de maig. Els candidats seran Manel Domènech i Laura Dorado. La decisió, segons han explicat, ha estat marcada per «l'aposta» de la formació municipalista pels «lideratges compartits, corals, i per sintetitzar en les caps de llista la pluralitat de perfils que conformen la candidatura».

El candidat a la batlia de Palma serà en Manel Domènech, del barri de Canamunt, nascut fa 65 anys, actualment jubilat. Tal com han explicat, en Manel «fou militant antifeixista des d'abans de la mort del dictador Franco, i va ser cap de llista l'Ajuntament de Palma l'any 1983». Participa activament de nombrosos col·lectius de Mallorca vinculats a la lluita per l'habitatge, contra la massificació turística o el sobiranisme, entre d'altres, i és membre de la junta de l'Associació de Veïns de Canamunt, i vicepresident de l'Associació de Varietat Locals de les Illes Balears.

La candidata que formarà el 'tàndem' de caps de llista de la Crida serà Laura Dorado, del barri de Plaça de Toros, nascuda fa 28 anys, actualment professora d'anglès de secundària. Tal com han explicat des del partit, Laura «és militant de l'Esquerra Independentista des de fa més de deu anys i ha participat i participa activament del moviment feminista». També va ser membre de la junta de l'Associació de Veïnats del Coliseu. La seva activitat política feminista se centra en la defensa del dret a decidir de les dones sobre el seu propi cos, fet que va portar a ser una de les feministes encausades per una protesta contra la reforma de la llei d'interrupció de l'embaràs a l'església de Sant Miquel.

Des de Crida han assegurat que, amb aquesta decisió, la plataforma electoral «fa un pas més per armar el projecte municipalista que pretén irrompre amb força a l'Ajuntament de Palma el pròxim maig». «En les setmanes vinents la formació municipalista treballarà en el recull de propostes i elaboració del programa electoral i escollirà la resta de persones que conformaran la llista», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.