Setmanari d'informació local - 138 anys

#ElCanviContinua: MÉS per Mallorca fa balanç de la legislatura

27769
MÉS per Mallorca ha presentat aquest dissabte la seva campanya #ElCanviContinua. | MÉS per Mallorca

MÉS per Mallorca han presentat aquest dissabte la campanya de feina feta en un acte a Esporles, davant 80 militats i simpatitzants. La campanya tendrà per lema #ElCanviContinua, i consistirà en 10 vídeos temàtics a les xarxes socials.

A més, segons han explicat, la campanya constarà de l'edició digital d'una memòria de les polítiques desenvolupades, 10 reunions territorialitzades davant la militància i una assemblea oberta de 'dació de comptes' durant el mes de març.

Miquel Ensenyat, candidat dels ecosobiranistes a la presidència del Govern, ha destacat l'aprovació de «lleis impulsades per MÉS per Mallorca que han situat les Illes Balears a l'avantguarda europea, com la Llei de Residus o la Llei de Canvi Climàtic».

Així mateix, Ensenyat ha fet referència a la protecció del territori amb mesures com l'aprovació del Parc Natural d'Es Trenc o l'ampliació de Cabrera impulsada pel Govern. El també president del Consell de Mallorca ha repassat les polítiques socials, amb especial referència al suport a la dependència, la construcció de noves residències o la introducció de la Renda Social

Per part seva, Neus Truyol, regidora i candidata a l'Ajuntament de Palma, ha fet referència a les polítiques de transformació del model econòmic centrades en les persones i el medi ambient. La regidora ha recordat la Llei d'Habitatge i l'oficina antidesnonaments per garantir el dret a l'habitatge. També ha fet un repàs per les polítiques que encara cal desenvolupar i ha assegurat que el seu partit ha posat «les bases de la transformació econòmica i política que necessita Mallorca, però necessitam molt més, i per això necessitam la implicació de moltíssima gent».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.