Setmanari d'informació local - 138 anys

Prestigiosos organistes inauguraran el I Festival Internacional d'Orgue de Santa Creu

27751

Un any després de la inauguració del majestuós orgue, des de la Parròquia de Santa Creu de Palma, volen expressar la seva voluntat de «seguir apostant per la promoció de la cultura d'aquest instrument, un gran orgue de 3 teclats i pedal i més de 2.700 tubs».

Per això, el I Festival Internacional d'Orgue de Santa Creu, serà «un festival de gran rellevància internacional» pel fet de comptar «amb prestigiosos organistes amb una important trajectòria concertística a escala mundial» i s'emmarca dins la festivitat del Sant Crist de Santa Creu que se celebrarà el pròxim 24 de febrer.

Des de l'organització han explicat que tots els concerts tendran un element comú, la música del mestre de l'orgue J.S.Bach, sense renunciar a obres d'altres èpoques i estils que també hi seran presents, com igualment l'art de la improvisació.

Amb l'objectiu d'apropar l'orgue al públic en general i que es pugui admirar la complexitat en el seu maneig, tots els concerts seran projectats, mitjançant una realització multicàmera en directe, en pantalla gegant.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.