Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort organitza l’audiència pública 'Meet the Major' amb associacions de persones migrades

27721

La sala de sessions de l’Ajuntament de Palma acollirà el dimarts, 12 de febrer, a les 18.30 hores, la trobada oberta amb persones migrades 'Meet the Major'. Aquesta trobada, a la qual s'ha convocat a les associacions de persones migrades de Palma, és oberta a la ciutadania d’origen estranger que viu a Palma, segons explica Cort.

Tant el batle, Antoni Noguera, com els regidors de l’equip de govern, escoltaran de primera mà els suggeriments i respondran les inquietuds que els col·lectius de persones migrades exposin durant aquesta trobada. 'Meet the Major' s’enmmarca al calendari de visites de barri i trobades obertes periòdiques amb la ciutadania que s’han anat fent de forma periòdica per apropar a les àrees de l’Ajuntament a les problemàtiques de les barriades.

«Amb aquest format es dóna una passa més en el compromís de transparència i participació de l’equip de Govern de l’Ajuntament de Palma amb la ciutadania i, especialment, amb els col·lectius de persones migrades que viuen a Palma», conclouen.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.