Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern figura com a col·laborador de la polèmica 'Espanya Global'

27665

El Govern figura com una de les institucions col·laboradores d'Espanya Global, una campanya llançada pel ministre d'Exteriors, Josep Borrell, destinada a netejar la imatge internacional de l'estat espanyol i contrarestar així l'independentisme català al món.

Aquesta campanya del govern espanyol la dirigeix la secretària d'estat Irene Lozano, antiga diputada d'UPiD --el partit de Rosa Díez-- que després es va passar al PSOE i va ser diputada socialista a les llistes de Madrid.

Irene Lozano, en una entrevista que va concedir a la BBC a finals de desembre, ja parlava dels líders independentistes com si tots haguessin estat condemnats. De fet, la secretària d'estat d'Espanya Global va donar per fet que tots havien comès els delictes dels quals se'ls acusa. Tot això més d'un mes i mig abans de començar el judici.

Algunes institucions com l'Ajuntament de Barcelona o el Futbol Club Barcelona han explicat que s'ha usat el seu logotip sense la seva autorització.

La secretaria d'estat d'Espanya Global té aquest any un pressupost superior a un milió d'euros per «projectar i defensar la reputació d'Espanya» al món, segons ha explicat la mateixa Irene Lozano en la seva compareixença davant la Comissió d'Exteriors del Congrés.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.