Setmanari d'informació local - 138 anys

García Egea, sobre Bauzá: «Anar-se'n i no intentar canviar les coses des de dins és covard»

27661

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, s'ha pronunciat aquest dimarts sobre la marxa de l'expresident del Govern, José Ramón Bauzá, que va deixar el partit i l'acta de senador, i ha declarat que «el covard és anar-se'n i no intentar canviar les coses des de dins».

En una entrevista a EsRadio, el número dos del PP ha assenyalat que el dia que li varen dir que Bauzá se n'anava es va posar en contacte amb ell per demanar-li quines eren les raons de la seva marxa.

Així, ha relatat que Bauzá li va respondre que no se sentia «còmode». «No et sents còmode amb el president Casado i et senties més còmode en etapes anteriors? Te'n vas ara que estam fent un PP més reconeixible», li va traslladar en aquesta conversa, segons ha revelat.

A més, i després que un dels arguments de Bauzá per a marxar fos «el catalanisme i la política lingüística del PP a les Balears», García Egea ha assenyalat que tant el PP de les Balears com el valencià estan «absolutament en sintonia amb Pablo Casado en matèria lingüística».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.