Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma incrementa un 65 per cent la concessió de llicències d’obres durant el darrer trimestre de 2018

27653

La Gerència d’Urbanisme de l'Ajuntament de Palma va aprovar durant 2018 un total de 1.240 llicències gestionades pel Departament d’Obres de l’Àrea de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, un 14 per cent més que el 2017.

D’aquesta manera, en 2017 es va donar el vistiplau a 1.086 llicències mentre que el 2018 aquesta xifra es va incrementar fins les 1.240. A més, i per segon any consecutiu, s’atorgaren més permisos que peticions entraren al departament: es presentaren 1.034 sol·licituds de nova llicència i se n’aprovaren 1.240.

Segons han explicat, la millora s’ha produït «gràcies a les mesures introduïdes per la regidoria per agilitzar la concessió de llicències i que han permès que durant el darrer trimestre de l’any, moment en què ja estaven en vigor totes les mesures, la concessió de llicències s’incrementés un 65 per cent».

«Un dels objectius que ens marcàrem des de l’Àrea de Model de Ciutat va ser aconseguir agilitzar la concessió de llicències d’obres i, per tant, millorar la resposta que es donava a la ciutadania», ha explicat el regidor de Model de Ciutat, Jose Hila. Per això, es varen posar en marxa diverses accions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.