Setmanari d'informació local - 138 anys

Presenten 'Welcome Palma', una app que informa els creueristes sobre les zones més congestionades de la ciutat

27631

L'Autoritat Portuària de les Balears (APB) i l'Ajuntament de Palma han presentat aquest dilluns l'aplicació 'Welcome Palma', una eina orientada a facilitar informació personalitzada als turistes de creuer que desembarquen a la capital, millorar la satisfacció dels visitants i la gestió de les infraestructures.

En concret, 'Welcome Palma' facilita que el visitant sàpiga en directe quins llocs es troben més congestionats i l'ajuda a decidir el seu itinerari, disposant alhora d'informació addicional: cultural, de transport públic i fins i tot de meteorologia.

L'aplicació iniciarà aquest dimarts el seu període de proves, que durarà entre quatre i sis setmanes, amb els passatgers del Costa Diadema. S'espera que estigui disponible per a tots els usuaris per Setmana Santa.

Entre altres funcionalitats, l'aplicació inclou la localització de les 'zones de calor' o llocs amb major afluència de visitants i 'Sebastià', un 'bot conversacional' batejat amb el nom del patró de la ciutat, que exerceix de guia virtual que va assessorant al turista i orientant en la presa de decisions.

L'aplicació també ofereix al creuerista informació clara i senzilla de l'horari de l'escala del seu creuer i dels mitjans de transport de què disposa per tornar-hi abans que salpi.

L'accés recomanat a l'aplicació és mitjançant Facebook, ja que d'aquesta manera el turista pot rebre informació personalitzada, basada en aspectes com la popularitat de cada lloc, la congestió en temps real, la proximitat i fins i tot els gustos d'usuari, encara que també es pot accedir a través del portal web o l'aplicació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.