Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca demana al Parlament que reclami els generadors elèctrics d’urgència a l’Estat

27625

Més per Menorca ha presentat una proposta (en forma d’esmena) perquè el Parlament reclami els generadors elèctrics d’urgència a l’Estat. La proposta es debat i vota al ple de dimarts.

La proposta diu:
«El Parlament de les Illes Balears insta el Govern de l’Estat a instal·lar generadors elèctrics per a situacions d’emergència a Menorca, per a garantir la recuperació del subministrament amb el menor temps possible en el cas d’un fall en el sistema elèctric de l’illa. El conjunt de generadors d’emergència es mantindrà a Menorca, com a part del Pla de Contingència, com a mínim mentre no es restableixi la connexió del subministrament elèctric amb Mallorca».

El passat mes de gener, Més per Menorca ja va demanar al conseller Marc Pons mitjançant una qüestió oral per quin motiu no arribaven els generadors permanents, a la qual cosa el Govern va respondre que la ministra ho havia promès i que s’havia d’insistir.

Més per Menorca considera que l’illa mereix «estar connectada amb el món mentre s’avança cap a l’energia renovable i que no es pot permetre una altra pana elèctrica com la del mes d’octubre».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.