Setmanari d'informació local - 138 anys

Jaume Font serà el cap de llista d'El Pi al Parlament amb un «segell 100% balear»

27601
Jaume Font i Francisca Mora seran els caps de llista d'El Pi a les eleccions d'enguany.

Jaume Font ha estat ratificat oficialment aquest dissabte com el cap de llista d'El Pi al Parlament en les pròximes eleccions autonòmiques. El Consell General, màxim òrgan de la formació entre congressos, també ha confirmat Francisca Mora com la número 1 de la formació al Consell de Mallorca.

Font ha assegurat que «El Pi plantejarà un programa sense extremismes, centrat i sense les dependències que tenen els grans partits nacionals, amb unes propostes que duran totes el segell de 100% balear». Aquesta afirmació ha anat acompanyada de la presentació d'un 'segell' que serà la imatge que es farà servir als actes de precampanya com a símbol de les propostes que el partit farà als ciutadans de les illes.

Segons Font, davant l'actual situació política i «l'oblit que pateixen els illencs» per part dels polítics estatals, l'Arxipèlag «té una oportunitat única d'apostar per un partit d'aquí ben fort, que pugui reclamar el que és just per la comunitat».

Per la seva banda, Francisca Mora, després de ser ratificada com la cap de llista d'El Pi al Consell de Mallorca, ha reivindicat el municipalisme «com a eix vertebrador per poder transformar la societat mallorquina». Mora ha deixat clar que «El Pi serà la palanca d'un canvi que els mallorquins i mallorquines estan demandant.»

En aquest sentit, la candidata també ha defensat la importància de fer «polítiques eficaces i en positiu que prioritzin els interessos dels ciutadans i ciutadanes per damunt dels interessos partidistes.»

Cal recordar que Font i Mora eren els únics candidats que s'havien presentat per optar a encapçalar les respectives llistes electorals i, per tant, han estat ratificats sense necessitat d'obrir un procés de primàries.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.