Setmanari d'informació local - 138 anys

L'agrupació de 'Guanyem' a Llucmajor es transforma en 'Actua'

27599
'Actua' està impulsat per figures com Baltasar Garzón o Gaspar Llamazares. | dBalears/Arxiu

L'agrupació local de 'Guanyem' a Llucmajor ha decidit, en la seva última assemblea, unir-se al nou partit Actua. Aquesta formació d'esquerres està impulsada per figures com Gaspar Llamazares, Baltasar Garzón o Cristina Almeida i a poc a poc agafa rellevància a les Balears.

Javi Vila, portaveu de la formació a Llucmajor, ha assegurat que els veïns del poble també els coneixeran amb el nom de Guanyem. La decisió presa en l'assemblea del grup es fonamenta en la idea de mantenir una continuïtat en la línia política que va prendre Guanyem al municipi llucmajorer, amb un programa marcat d'esquerres.

Segons ha explicat Vila, la línia política del seu projecte «s'ajusta al plantejat per Actua i així mantenim la mateixa línia respecte al discurs del municipalisme polític». En aquest sentit, ha assegurat que el partit es presentarà a les eleccions locals amb la il·lusió de moure a l'electorat a l'esquerra del PSIB, i a l'electorat de l'esquerra que es va a l'abstenció pel desencantament i el desafecte.

Actua, també es presenta a Palma, amb Guillermo Amengual (destacat activista en favor dels drets dels animals) al capdavant. Així, tal com ha recalcat la formació «ja són dos importants municipis de Mallorca on el nou partit d'esquerres s'implanta».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.