Setmanari d'informació local - 138 anys

L'OCB de Llucmajor celebra els seus 40 anys amb un acte multitudinari

27593

La sala d'actes del claustre de Sant Bonaventura ha quedat petit per acollir la celebració dels 40 anys de l'OCB de Llucmajor.

L'acte s'ha fet aquest divendres vespre i ha comptat amb la participació de molts socis i amics de l'entitat cultural que també edita la revista del municipi, 'Llucmajor de pinte en ample'.

L'acte ha començat amb un parlament d'una de les impulsores de la delegació, Catalina Font, que ha fet un breu repàs a allò que significa arribar als 40 anys per a una entitat.

Acte seguit ha parlat Josep de Luis, president de l'OCB, que ha destacat el paper fonamental que han desenvolupat Catalina Font i Coloma Julià al capdavant de la delegació de Llucmajor i també ha parlat dels reptes de present i de futur que té l'entitat, exemplificats en els que té Llucmajor com a municipi i que han de significar una aposta decidida per la cohesió social.

També ha intervingut el batle del municipi, Gregori Estarelles, que ha parlat de tot allò que s'ha aconseguit aquests 40 anys i que ara sembla que està en perill per l'amenaça de l'extrema dreta.

A continuació, els assistents han pogut gaudir del concert dels Corsaris de la Mar Ampla que han presentat el seu espectacle 'Una passejada pel camí florit', basat en poemes de Josep Maria Llompart.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.