Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Un guardia civil se'n riu dels independentistes mentre escolta la cançó 'Objeto Verde Nada Inteligente'

27591

Un vídeo penjant a twitter on es pot escoltar un dels agents de la guardia civil que transportava els presos polítics des de Catalunya a vàries presons espanyoles, ha despertat gran controvèrsia a la xarxa.

Un vídeo filmat des de l'interior d'una de les furgonetes policials que han escortat l'autobús de la Guàrdia Civil que ha traslladat els polítics i líders socials independentistes a Madrid en què se sent els agents com riuen, presumptament de la gent que acomiada els presos mentre escolten a tot volum la cançó 'OVNI (Objeto Verde Nada Inteligente)', de Josetxu Piperrak & the Riber Rock Band, una cançó crítica amb el cos militar espanyol que diu, entre altres coses, dels guardia civils (pikoletos) que no saben llegir ni escriure.

El periodista de la Directa Jesús Rodríguez ha revelat que la matrícula del vehicle era la PGC-1588-P.

Preguntes al Congrés i al Senat

ERC ha entrat una bateria de 20 preguntes al Senat demanant explicacions al govern espanyol «sobre el vídeo repugnant de la Guardià Civil durant el trasllat», segons ha explicat a Twitter el senador Bernat Picornell. També se n'ha fet ressò el senador d'EH Bildu, que igualment ha presentat preguntes al Senat perquè el ministre de l'Interior, Fernando Grande Marlaska, expliqui «on és la gràcia» del vídeo.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.