Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera: «Tenim programa participat, que se centra en els principals reptes de la nostra ciutat: mobilitat sostenible, model turístic i habitatge»

27577

MÉS per Palma ha conclòs aquest dijous 31 de gener les vuit trobades temàtiques amb la ciutadania que, des del 22 de novembre de 2018, el partit ha realitzat al centre Flassaders per a elaborar el programa electoral 2019. Antoni Noguera, batle de Palma i candidat a la batlia de la formació ecosobiranista a les properes eleccions municipals, acompanyat de la número 2, Neus Truyol, i la coordinadora de programa i número 4, Catalina Trobat, entre altres candidats, han participat a la darrera d’aquestes trobades centrada, en aquest cas, en les propostes sobre participació, esports i joventut.

«Amb la trobada d’aquest dijous tancam els encontres temàtics amb la ciutadania que, des de MÉS per Palma, hem organitzat per tal de construir un programa electoral participat, que respongui a les necessitats dels i de les ciutadanes», ha assegurat Catalina Trobat. «Ara es continuarà amb les trobades amb les associacions de veïnats i veinades dels diferents barris i pobles de Palma per tal d’escoltar i recollir les seves necessirtats i propostes», ha afegit la número 4 del partit ecosobiranista a les properes eleccions municipals.

Trobat ha explicat que s’han realitzat un total de 8 trobades on s’han tractat 14 eixos o temàtiques com: llengua, educació, LGTBI, feminismes, cultura, economia, serveis, ecologia, benestar animal, mobilitat i habitatge, drets humans, drets laborals, joventut, esports i participació. En total hi han participat més de 200 persones que han realitzat un total de 300 propostes.

Per la seva banda, el batle de Palma i candidat a la batlia per MÉS per Palma a les properes eleccions municipals, Antoni Noguera, ha declarat que «tenim programa participat, que es centra en els principals reptes de la nostra ciutat: mobilitat sostenible, model turístic i habitatge».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.