Setmanari d'informació local - 138 anys

Obert el termini per presentar propostes per actuar a la Fira B!

27555

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics, obre el termini per presentar les candidatures per formar part de la programació de Fira B! 2019. El termini romandrà obert fins al 7 de març del 2019.

La cinquena edició del Mercat professional de música i d'arts escèniques de les Illes Balears se celebrarà a Palma del 3 al 6 d'octubre de 2019.

En la programació s'inclouran espectacles de música i arts escèniques de tots els estils, i s'ocuparan tots els teatres públics de Palma, a més d'escenaris com el Parc de la Mar, la Plaça Major, el Museu de Mallorca o l'Arxiu del Regne de Mallorca.

En aquesta convocatòria es seleccionarà un 70% de programació de les Illes Balears i un 30% de fora de les illes, seguint criteris de qualitat tècnica i artística; originalitat i singularitat de la proposta; capacitat de projecció estatal i/o internacional; disponibilitat per fer actuacions i gires i la trajectòria artística del sol·licitant.

En el cas de les arts escèniques, es valorarà que les propostes duguin a escena textos i/o coreografies originals d'autors i/o coreògrafs balears contemporanis.

En el cas de la música, es valorarà que les propostes incloguin repertori original i/o de compositors de les Illes Balears; els sol·licitants han de tenir almenys un disc editat en format físic o publicat a Spotify o iTunes i material d'àudio i/o vídeo disponible. A més, hauran d'haver fet almenys cinc actuacions en directe durant el darrer any.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.