Setmanari d'informació local - 138 anys

Company: «Eliminarem l'ecotaxa en temporada baixa i en temporada alta anul·larem l'increment»

27519

El president del PP de les Illes Balears, Biel Company, ha anunciat aquest dimecres que «el futur Govern 'popular' aprovarà, en els primers cent dies, un decret llei per recuperar la disposició addicional 4a de la Llei de Turisme de 2012 derogada pel Pacte d'esquerres, amb l'objectiu de tornar a activar mesures que permetin al sector seguir reformant i modernitzant la planta hotelera i la recuperació de la competitivitat de les Illes Balears com a destinació turística».

«Abans de complir-se els cent dies de govern, aprovarem un decret per donar les eines jurídiques al sector per incentivar la inversió en la modernització dels nostres establiments turístics, perquè l'aposta del PP és per un turisme de qualitat», ha afirmat Company durant la visita a l'hotel Iberostar Platja de Palma.

Company ha criticat la «inacció» del Govern d'esquerres en matèria turística durant la present temporada i s'ha remès a la «preocupació del sector» en la darrera fira de FITUR i la «abaixada d'un 20 % de les reserves per a la present temporada». «Tenim un Govern antiturisme, que el primer que va fer va ser derogar l'anterior llei turística només perquè l'havia fet el PP», ha apuntat.

Demanat per altres mesures turístiques que recollirà el PP en el seu programa electoral i, en concret, per l'impost de turisme sostenible o ecotaxa, Company ha afirmat que, d'entrada, «l'eliminarem en temporada baixa i en temporada alta anul·larem l'increment aprovat pel Govern el 2018 per deixar el seu import inicial». I també ha deixat la porta oberta a eliminar-la completament «si veiem que suposa una minva important per a la competitivitat de la nostra destinació turística».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.