Setmanari d'informació local - 138 anys

La Conselleria de Cultura duu l’exposició itinerant 'Baleàrics' a l'Arxiu del Regne de Mallorca

27487

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports inaugura l'exposició itinerant 'Baleàrics' a l'Arxiu del Regne de Mallorca, aquest dijous 31 de gener a les 19 hores, després que s'hagi pogut veure a la Llotgeta de València i Porreres (Mallorca).

És una col·lectiva d’artistes contemporanis de la Mediterrània a partir d’una selecció de pintura, escultura i fotografia que dibuixa un mapa de gran connectivitat cultural entre artistes de Mallorca, Menorca, Eivissa, Formentera i València.

Els artistes de les Balears representen cada una de les illes de l’arxipèlag. Són els pintors Paca Florit, Carles Guasch, Enric Riera, Mariano Mayol, el fotògraf Tomeu Canyelles, els escultors Miquel Planes i Joan Costa, juntament amb Imma Mengual, Ramon Pérez Carrió i Joan Castejón.

L'exposició itinerant va néixer a partir del conveni de col·laboració entre la Fundació Baleària i la Conselleria de Cultura, Participació i Esports.

L'exposició, de la qual és comissari Antoni Torres i que s'inaugura aquest dijous 31 de gener de 2019, estarà oberta fins al 28 de febrer de 2019 a la Sala d'Exposicions de l'Arxiu del Regne de Mallorca. Un cop finalitzada, es tornarà a veure a València i a finals del març s'inaugurarà a Orà (Argèlia) fins a finals de maig.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.