Setmanari d'informació local - 138 anys

Quin banc té els millors préstecs personals?

27475

Ha començat l'any 2019 i la veritat és que de moment no hi ha molts canvis en l'àmbit dels préstecs personals. De moment, les entitats que ofereixen los mejores créditos personales són el Banc Sabadell, Bankinter i KutxaBank. La principal característica d'aquestes entitats és que ofereixen préstecs personals amb una menor vinculació i tenen associats uns interessos i comissions molt més baixes.

La característica comuna que els uneix és que l'interès que proposen no és superior al 5% TIN en cap cas. Ara bé, això no vol dir que siguin iguals ni molt menys: es diferenciaran sobre la base de les comissions que cobren, a més d'en algunes variacions del TIN i del termini de devolució. És crucial que s'analitzin totes aquestes variables, ja que així ens evitarem portar-nos més d'una sorpresa.

Quin és el millor préstec personal del moment?

Els usuaris valoren molt positivament el Préstec Expansió Puntual del Banc Sabadell. I és que és dels més econòmics que es poden trobar en el mercat. El seu principal avantatge és que no et cobrarà interessos, encara que és important tenir en compte el tipus de finançament, ja que no és gratuïta. Existeixen comissions d'obertura i aquesta serà major o menor sobre la base del termini que hagis triat. Per exemple, si ajornem el finançament a un mes, la comissió que s'haurà d'afrontar serà de 15€, si s'ajorna a 3 mesos, caldrà pagar 30€. En el cas que sigui de 10 mesos, el cost serà de 90€.

El gran avantatge d'aquest tipus de préstec és que no se'ns cobrarà comissió d'estudi o de cancel·lació parcial. Permet finançar una quantitat que oscil·la des dels 1000 fins als 3000€.

No estaria de més que li fessis un cop d'ull al préstec personal de Liberbank, que es presenta amb un interès que es mou entre el 5,95 – 6,5% (dependrà del lloc des del qual el contractis). En aquest cas, no se'ns cobraran ni comissions d'obertura, ni d'estudi. Se situa en un punt intermedi a les alternatives de crèdits bancaris que ens ofereixen altres entitats com a ING, Cofidis o Abanca.

Com estar pendent de les condicions dels préstecs personals?

De 2019 a penes han transcorregut alguns dies, i és molt possible que les condicions abans descrites puguin sofrir algun tipus d'alteració. Per a estar sempre pendents davant qualsevol tipus de canvi, no estaria de més que fem un cop d'ull als comparadors de préstecs personals.

Són eines molt fàcils d'utilitzar, caracteritzades per actualitzar-se amb facilitat: en el cas que hi hagués algun canvi de les condicions en, per exemple, el crèdit del Banc Sabadell, la coneixeríem immediatament, evitant qualsevol tipus de confusió.

Si vols aconseguir el millor tracte possible a l'hora d'aconseguir finançament a través d'un banc, tingues present la informació d'aquest article i no deixis de fer un cop d'ull al que t'ofereixen els comparadors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.