Setmanari d'informació local - 138 anys

Aquest dimarts entra en vigor la reducció de la velocitat en algunes carreteres

27453

El límit de velocitat es redueix en vuit carreteres de Mallorca a partir d'aquest dimarts, d'acord a la modificació de l'article 48 del Reglament General de Circulació que estableix que la velocitat màxima permesa en les vies convencionals sense separació entre sentits i no desdoblades ha de ser de 90 quilòmetres hora (km/h).

De manera simbòlica, el Departament de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca i la Direcció General de Trànsit (DGT) han canviat aquest dilluns l'últim senyal que quedava per modificar en una d'aquestes vies.

En concret, la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, i la cap provincial de la Direcció General de Trànsit a les Balears, Francisca Ramis, han posat la nova senyalització en la Ma.-6020, en el polígon de Son Noguera a Llucmajor (km 0,250).

Garrido ha explicat que «la mesura és important i que la intenció és baixar l'alt índex de sinistralitat en les carreteres». Pel seu costat, Ramis ha expressat que «es pretén conscienciar que la velocitat per si mateixa ja és perillosa i encara més sumada a altres factors com les drogues, l'alcohol i el cansament».

Carreteres afectades
Les carreteres afectades són la de Campos-Sa Ràpita (Ma.-6030), la de Felanitx-Manacor (Ma.-14), la de Campos-Felanitx (Ma.-5120), la del polígon de Son Noguera-Llucmajor (Ma.-6020), la variant de Manacor i Sant Llorenç (Ma.-15), la carretera de Peguera-Andratx (Ma.-1), la carretera de sa Pobla-Alcúdia (Ma.-13) i la d'Artà-Capdera (Ma.-15).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.