Setmanari d'informació local - 138 anys

L’estació d’Enllaç serà una parada més del tren de sa Pobla amb trens cada hora en els dos sentits

27447

L’estació d’Enllaç tornarà a estar operativa a partir del primer de febrer i els usuaris tendran un tren cada hora. El tren de sa Pobla —tant en direcció Palma-sa Pobla com en direcció sa Pobla-Palma— serà el que farà les aturades. Així ho ha anunciat aquest dilluns el director general de Mobilitat, Jaume Mateu, juntament amb els representants dels usuaris, a l’estació d’Enllaç.

Amb aquesta solució, acordada amb els usuaris, les persones que pujaven o baixaven a l’estació d’Enllaç abans de l’electrificació del tren ho podran continuar fent ara i amb major comoditat.

El director general ha explicat que s’han atès les peticions dels usuaris i que s’ha optat perquè sigui el tren de sa Pobla el que faci les aturades, que no seran superiors a un minut i que, per tant, no suposen cap afecció important al temps del trajecte del tren de sa Pobla. És una solució que ha estat acceptada pels usuaris perquè la demanda es produeix majoritàriament en aquest punt, en direcció Inca-Palma i també de tornada direcció Palma-Inca. La majoria d’usuaris són persones que viuen als voltants de l’estació, unes 60 famílies segons han comentat els usuaris.

El batle d’Inca, Virgilio Moreno, també s’ha desplaçat a l’estació d’Enllaç i ha valorat positivament la solució acordada entre SFM i els usuaris, perquè es cobreix una demanda dels ciutadans i també perquè no cau en desús l’estació. La batlessa de Llubí, Magadalena Perelló, ha participat també en l’acte de presentació de l’acord i ha destacat que és important que es mantengui l’activitat de l’estació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.