Setmanari d'informació local - 138 anys

El batle d'Inca aposta per «realçar» els valors patrimonials de la zona dels Molins

27419
Moreno s'ha reunit aquest dissabte amb els veïns del barri dels Molins, una de les zones més peculiars d'Inca. | PSIB-PSOE

Virgilio Moreno, batle d'Inca i candidat a la reelecció pel PSOE, ha apostat aquest dissabte per «realçar els valors patrimonials i paisatgístics» del barri dels Molins, situat a la part alta de la ciutat. El candidat ha considerat que aquesta zona «té una riquesa urbana i un entorn que la fa molt atractiva com a lloc de residència i també com a indret per a ser visitat».

En aquest sentit, Moreno ha apostat perquè «veïns i institucions treballem en comú per fer que els Molins sigui un model de territori sostenible, un barri autèntic, amb caràcter i integrador». En aquesta barriada es localitzen un conjunt de molins fariners, típics de la Mediterrània, que marquen la fisonomia de la part alta de la ciutat. També hi estan situats l'emblemàtic monestir de Sant Bartomeu i el Parc del Serral dels Molins, vertader 'pulmó verd' de la ciutat.

La trobada de Moreno s'emmarca dins el projecte 'Inca som tots' que pretén fomentar un diàleg permanent amb la ciutadania i escoltar activament els veïns. «Hem de continuar sumant forces, des del diàleg i la col·laboració. El meu compromís és seguir escoltant i treballant amb tothom», ha explicat el candidat socialista.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.