Setmanari d'informació local - 138 anys

Hila confirma oficialment la seva candidatura a la batlia de Palma

27407

El procés de designació del candidat a la batlia de Palma, ha finalitzat aquest divendres. José Hila s'ha confirmat de manera oficial com a candidat i, després de conèixer aquest fet, ha assenyalat la seva «intenció de realitzar una campanya neta, propositiva i a peu de carrer».

Segons ha dit, vol una «campanya positiva, allunyada dels renous i exabruptes que massa sovint utilitzen últimament en la política». «La ciutadania espera de nosaltres que solucionem els seus problemes, no que els generem afegint constantment tensió en la convivència col·lectiva», ha manifestat el ja candidat del PSIB.

A més, Hila, que va ser batle de la ciutat durant els dos primers anys de legislatura, s'ha compromès a continuar treballant per a «fer de Palma una ciutat d'oportunitats, el millor lloc del món per a viure i conviure». «I això es diu treballar per un habitatge digne i accessible, un transport públic de qualitat, un turisme sostenible» i, ha afegit, «es diu també treballar contra la violència de gènere o el canvi climàtic, es diu igualtat, tolerància i respecte».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.