Setmanari d'informació local - 138 anys

Cotxes per a 2019: l'any del canvi

27401

Cotxes amb tecnologia avantguardista, híbrids i elèctrics, energies renovables cada vegada més intel·ligents acaparen les tendències que marquen l'any 2019. La vertiginosa i ambiciosa implantació dels nous cotxes tecnològics suposa en els compradors preocupats pel sector energètic i els seus constants canvis un interès que creix dia a dia.

A tota Europa hi ha cada dia més curiositat per informar-se sobre aquests avançaments. Apostar pels models en els quals els usuaris mostren interès permet més control de l'economia familiar i de la repercussió que cregui en l'entorn.

Pròxims llançaments a l'Estat Espanyol

Micro híbrids, híbrids enchufables o PHEV, tecnologia punta i noves versions i actualitzacions de models marquen els llançaments dels nous cotxes en 2019 a Espanya. Hi ha versions que no passen inadvertides i unes altres tenen molt bon restyling. ¿Quieres comprar un coche nuevo? Descubre los próximos lanzamientos visitant el comparador de cotxes de Rastreator, que converteix la cerca d'un nou vehicle en una gestió ràpida i senzilla, oferint les millors actualitzacions i novetats quant a mecànica, estètica i tecnologia es refereix.

Ja estan molts d'aquests models en el mercat i uns altres estan esperant la seva data de llançament. Al començament d'any, quan a penes s'està programant la sortida al mercat automotor, ja destaquen alguns d'aquests i es coneixen les prestacions, actualitzacions, tecnologia, canvis en el seu interior i l'estètica. Hi haurà diferents versions i opcions del Focus, el Yaris o el Fiesta i les novetats del Hyundai i el Citröen C5 Aircross, que ja reben molt bon acolliment entre els nous compradors, que aprofiten d'indagar sobre aquests nous models.

Benvinguts els nous models al mercat

  • Hyundai Santa Fe: llancen 5 opcions de motors disponibles, un microhíbrido amb potència de 186 CV que està sent molt sol·licitat, 2 motors de gasolina (1.6 TGDI i 1.6 GDI amb 131 CV) i 2 de mecànica dièsel, 1.6 CRDI amb 136 i 116 CV, algunes novetats tècniques, mecàniques i estètiques. Ofereix una perceptible millora en materials i qualitat.
  • Citroën C5 Aircross: presenta una versió híbrida enchufable PHEV amb una potència de 300CV i una nova suspensió Progressive HydraulicCushions, amb la qual es guanya el nom de 'catifa voladora'. Està basat en la plataforma EMP2 que atorga el Grup PSA i ostenta la perfecció en l'herència de l'estètica del C4 Cactus i un model 1.6 turbo amb motor elèctric i bateria de 13 Kwh, amb electricitat autònoma de 60 quilòmetres.
  • Kia Proceed: entre les seves novetats ofereix una carrosseria nova amb 5 portes proveïdes, aprofitant la tendència que marca que les carrosseries de 3 portes estan desapareixent per a implementar un 5 portes. Manté el seu emblemàtic disseny 'shotting brake' o estil familiar, amb aire esportiu i amplitud per als grups familiars, basant-se en la versió familiar del Ceed. Presenta 2 versions una Gt Line, que permet 3 opcions, un 1.4 T-GDi amb 140 CV, un 1.0 T-GDIamb 120 CV i un 1.6 CRDI de 136 CV.
  • Hyundai i30: ofereix motors de gasolina d'1.4 i 1.0 litres, amb transmissió automàtica o manual i 7 marxes, i una versió dièsel amb 3 potències, 136 i 116 CV, i 1.6 litres CRDi amb 95 CV. La caixa de marxes és automàtica amb doble embragatge i l'altra opció és una manual amb 6 velocitats. En general ofereixen diverses millores tecnològiques i estètiques.
  • Ford Fiesta Black Edition & Red Edition: en la seva part mecànica té un motor de gasolina 1.0 EcoBoost amb 140 CV, amb suspensions esportives. Manté l'estètica del Fiesta St-Line en el seu interior i diverses novetats quant a l'estètica de la seva carrosseria.
  • Ford Focus Active: una versió amb tocs SUV i en la part tecnològica ofereix un eficient mòdem que li atorga al cotxe un punt per a accedir al wifi, podent-se connectar fins a uns 10 dispositius. Referent als seus motors de gasolina ofereix un 1.5 amb potències de 185 o 150 CV, i un EcoBoost1.0 amb 125 CV. Per a les opcions dièsel ofereixen el 2.0 de 150 CV i el EcoBlue 1.5 de 120 CV. Segons les diferents versions, la caixa de transmissió és manual amb 6 marxes i automàtic amb 8 velocitats, amb un convertidor de parell.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.