Setmanari d'informació local - 138 anys

Accident laboral a l'aeroport de Palma: un treballador mort

27377

Un home de 44 anys ha mort aquest dijous després de precipitar-se des d'una altura d'uns cinc metres mentre treballava en unes obres a l'Aeroport de Palma.

Segons han informat fonts del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) 061, l'accident ha tingut lloc a les 17.45 hores. Fins al lloc s'ha desplaçat una ambulància del 061 que ha intentat reanimar al pacient, però les lesions eren incompatibles amb la vida.

Així mateix, fonts de Siemens han confirmat que el mort es trobava treballant en l'aeroport per a una empresa encarregada de les obres, en concret, l'empresa SerTec.

El conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, a través del seu compte de Twitter, ha donat el seu més sentit condol i el seu suport a la família del mort i ha instat a «acabar amb els accidents laborals, especialment amb els més greus».

A més, des de la Conselleria han comunicat que el personal d'Inspecció de Treball i Salut Laboral ha acudit al lloc de l'accident, tal com determina el protocol, per a iniciar una recerca en coordinació amb Inspecció de Treball.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.