Setmanari d'informació local - 138 anys

Ecologistes parodien a Fitur la promoció turística del Govern amb cartells

27361

Ecologistes han exhibit aquest dijous a la Fira Internacional de Turisme a Madrid (FITUR) cartells en diversos idiomes amb textos satírics sobre l'autopista Llucmajor-Campos.

En la versió espanyola es podia llegir: «Estam asfaltant Mallorca perquè no trobis a faltar la M30», en l'anglesa, «No estiguis trist pel Brexit, perquè podràs seguir venint a Mallorca amb el teu cotxe a contaminar gratis, gràcies a la nova autopista». Finalment, l'alemany deia: «El dècim setè land d'Alemanya ha de tenir tantes autopistes com la resta i estem treballant per a això; substituïm avorrits paisatges agraris per precioses autopistes amb genuïna vegetació mediterrània en les seves mitjaneres».

Els activistes antiautopista, en to irònic han manifestat que no entenien com el Govern podia ignorar en la seva promoció turística una inversió colossal com és la de l'autopista Llucmajor Campos, que, encara que no saben com es pagarà, constitueix un dels projectes emblemàtics del Govern.

Així mateix, han visitat els estand d'Alemanya i el Regne Unit, on han distribuït cartells i fullets al·lusius, que han estat rebuts amb curiositat i humor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.