Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol: «la sortida de Bauzá del PP és un míssil a la formació»

27347

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha considerat aquest dijous que la sortida de José Ramón Bauzá del PP és «un míssil» per aquesta formació «a les Balears i a tota Espanya».

En una entrevista en Els Desdejunis de TVE1 recollida, Armengol ha dit que això demostra la situació de la dreta espanyola que «s'està recol·locant amb el sorgiment d'altres formacions polítiques». D'aquesta manera, ha dit que no sap «on acabarà» Bauzá però ha assenyalat que el líder de VOX a les Balears va estar en «el seu govern».

D'altra banda, Armengol ha remarcat que «defensarà les Balears», i en concret, que es trobi dins de la mitjana d'inversió territorialitzada en els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE), independentment de «governi qui governi a Espanya».

La líder de l'Executiu ha dit que encara que el projecte de PGE «és un pressupost necessari i és el més social de la història» és cert que és «insuficient», ja que a la inversió directa prevista és de 152,03 milions d'euros, un 11,7 per cent menys que la pressupostada l'any anterior.


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.