Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol enfonsada pels pressuposts de Sánchez: «són insuficients»

27345

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha explicat que els 339 milions d'euros directes per a les illes (convenis, subvencions i inversió territorializada) que contemplaven els Pressupostos Generals de l'Estat de 2018 eren «insuficients» i ha assegurat que «els 435 milions que preveuen els d'aquest any continuen sent-ho».

Segons ha informat a través del seu Twitter, Armengol s'ha compromès a «continuar treballant per a millorar-los» i ha afegit que com a presidenta de les Balears sempre defensarà «els interessos de la comunitat governi qui governi a Espanya». «La inversió territorializada no és suficient i continuarem treballant per a aconseguir aquesta millora justa per a les Balears», ha conclòs.

A més, la presidenta ha recordat que des de 2014 s'han creat 90.000 nous llocs de treball amb una pujada salarial del 17 per cent de mitjana, també s'ha aconseguit consolidar «l'allargament de la temporada diversificant l'oferta turística» gràcies a «un treball permanent per a no perdre competitivitat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.