Setmanari d'informació local - 138 anys

Busquets va pagar de la seva butxaca el viatge per entrevistar-se amb Junqueras i Romeva a la presó

27341

La consellera d'Innovació, Investigació i Turisme, Bel Busquets, ha explicat que el viatge que va realitzar al novembre a la presó de Lledoners -on va visitar a presos polítics catalans- no va ser pagat amb doblers públics.

Busquets ha explicat també, que «la tasca dels membres de qualsevol govern no té horari laboral» i que «la disponibilitat és pràcticament absoluta».

La vicepresidenta del Govern va viatjar el dimecres 28 de novembre, acompanyada del co-coordinador de MÉS Guillem Balboa -que també és batle d'Alaró-, i del secretari de comunicació del partit, Lluís Apesteguia - qui al seu torn és cap de gabinet de Vicepresidència-.

A Lladoners, la comitiva va visitar a l'exvicepresident de la Generalitat de Catalunya, Oriol Junqueras, i a l'exconseller d'Acció Exterior, Raül Romeva, a la presó preventiva per la seva participació en el 'procés'. Varen mantenir una reunió d'aproximadament dues hores de durada, segons va informar MÉS a través d'un comunicat.

L'endemà, membres de MÉS van visitar també a l'expresidenta del Parlament català, Carme Forcadell, i a l'exconsellera Dolors Bassa. En aquesta segona visita no hi va participar Busquets -que aquell dia va tenir actes públics a Palma com a consellera-, sinó que hi varen ser els diputats Joana Aina Campomar i Miquel Gallardo, així com el senador d'ERC Bernat Picornell, a més d'Apesteguía.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.